Festligt fin

Bilder

Det drar ihop sig mot nyår och då kan man passa på att inspireras av stjärnorna på röda mattan när det gäller frisyr. Det behöver inte vara särskilt avancerat. Även en klassisk frisyr, som hästsvans eller knut, kan andas glammighet med rätt produkter.

Elizabeth Olsen (tvillingarna Olsens lillasyster) och Taylor Swift har mjuka lockar. Ha i värmeskydd i ditt hår. Linda slinga efter slinga runt en locktång. När lockarna har svalnat separerar du lockarna med fingrarna. Spraya med ett bra spray så att lockarna håller. Taylor har dessutom fäst upp luggen med en hårnål. Avsluta med ett glansspray.

För att få Gwen Stefanis lite annorlunda frisyr så samlar du allt ditt hår som en hästsvans framme vid pannan. Snurra svansen runt snodden och fäst in håret med hårnålar. Kamma till håret som ligger längs med huvudet så att det ligger slätt. Avsluta med hårspray.

Reese Witherspoons ”hair bun” får du genom att kamma ditt hår slätt bakåt i en hög hästsvans. Trä en ”donut” över hästsvansen så att den lägger sig över hårsnodden. Fäst ditt hår med hårnålar runt ”donuten” så att den inte syns. Avsluta med hårspray.

Miley Cyrus strama hästsvans är både klassisk och snygg. Ha i värmeskydd i ditt hår. Platta ditt hår noga så att det blir riktigt slätt. Kamma ditt hår stramt bakåt och fäst det i en hög hästsvans. Ta en slinga från din hästsvans och vira runt hårsnodden så att den inte syns. Fäst slingan med en hårnål. Avsluta med hårspray.

Emma Watson visar att även en riktigt korthårig tjej kan ha en glammig frisyr. Gör en sidbena. Slätkamma håret åt sidorna. Fördela gelé eller ett vax jämnt i håret som gör att håret får en wetlook-känsla. Avsluta med hårspray.

Märkt , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: